Friendly Reminder: Refuse Collection
FRIENDLY REMINDER
REFUSE COLLECTION OPERATIONS
Dear Chapleau Resident:
As a reminder, please adhere to the following conditions for refuse collection.
1) Your refuse must be located at curbside or outside edge of snowbank during the winter season.
2) Certain containers can pose a health and/or safety hazard to the refuse operator. i.e. open bags, obstruction of access to the container.
3) There is a six (6) bag limit, not exceeding 40 lbs per bag.
4) Bags must be of the standard green garbage bag size. White bags are unacceptable. All loose cardboard, pizza boxes etc. must be bundled or bagged.
5) Items not acceptable in the refuse collection: animal excrement, grass clippings, building products, wood, metals, plastics, paints, or ashes from fireplaces.
UN RAPPEL AMICAL
LA CUEILLETTE DES ORDURES
Cher résident, résidente :
À titre de rappel, voici quelques consignes à adopter pour la cueillette des ordures ménagères :
1) Placez vos ordures/poubelles au bord du chemin ou au-delà des bancs de neige pendant l’hiver.
2) Certains déchets ou pratiques peuvent présenter un danger aux éboueurs, notamment les sacs ouverts, l’accès obstrué aux contenants.
3) Ne dépassez pas (6) sacs d’ordures et 40 lbs par sac.
4) Utilisez les sacs prescrits de vidanges verts. Nous n’acceptons pas les sacs blancs. Ficellez ou renfermez les boîtes vides, par exemple les contenants de pizza.
5) Nous n’acceptons pas les déchets suivants : excrément d’animal, coupures de gazon, matériaux de construction, bois, métal, plastiques, peinture, ou cendres de foyers.
Si les règles susmentionnées ne sont pas suivies, vous risquez de perdre le service de cueillette des ordures.
Si vous avez des questions à ce sujet, n’hésitez pas de contacter :
Failure to follow with the above regulations may result in your refuse not being collected. If you have any questions with regards to this matter, please do not hesitate to contact:
Phil Martel
Public Works Superintendent
Township of Chapleau
P.O. Box 129 Chapleau, ON P0M 1K0
Tel. (705) 864-1334
[email protected]